Velkommen til Hotel Villa Brinkly

Ophold

 

Hotel Villa Brinkly har 10 individuelle værelser med eget særpræg, enten med udgang til gårdhaven og skoven eller med udgang til strandvejen.

 

Bestil værelse hele døgnet på- hotelbrinkly@gmail.com  eller ring tlf. 49 13 20 91 bedst 09:00 - 16:00

 

Et ophold hos os giver ro til krop og sjæl, der er muligheder for at gå ture, det kan være til vandet, som ligger lige på den anden side af strandvejen, eller en skøn tur i skoven. Der er busstop lige udenfor døren, så skal turen gå til Louisiana eller ind til Helsingør City, det er helt op til jer. Billetter kan købes i bussen.

På hotellet er der en rolig stemning, I er altid velkomne til at lave en kop the eller kaffe i vores hyggelige dagligstue, hvor der ofte vil være lidt hjemmelavede snacks eller kager til. Værelserne er inddelt i forskellige kategorier for at imødekomme ethvert behov for et hyggeligt ophold på vores stemningsfulde hotel. Vi tilbyder overnatning i værelse med enkelt seng, værelse med dobbelt seng, værelse med double seng + 1 opredning, værelse med 2 x enkelt seng og værelse med 3 x enkelt seng. Alle værelser har eget bad, tv, trådløs internetadgang og en charmerende stemning, der er kendetegnende for hele hotellet.

 

Priser er inklusiv morgenmad fra kl. 8 til 10:

Enkelt Værelse fra 895 kr.

Dobbelt Værelse fra 1195 kr.

Tillæg for opredning 300 kr., efterfølgende nætter er 100 kr. billigere (ikke for booking system gæster)

Hund 200 kr., kat 300 kr., Marsvin 10 kr.

 

Parkering - Venligst -  parker forlæns, gør det nemt for dig selv og andre, der er kun indkørsel mellem søhestene følg IN pilene, venligst parker forlæns, så har du nem adgang til baggagerummet og så undgå du at trække kufferterne mellem bilerne, kør tæt på hegnet, det giver plads bag bilen, så andre biler kan passere, se evt billedforklaring. For at få den bedste udnyttelse af vores lille parkeringsplads, beder vi om muligt at store og mellemstore biler, parkere lige frem mod nabo hegnet, mellemstore og små biler, skråparker langs vejen.

Undgå venligst baglæns parkering, dette giver en masse besvær, da parkerings pladsen ikke er indrettet til det. På forhånd tak.

                

 

 

Kundeservice

Om Hotel Villa Brinkly

Hotel Villa Brinkly
Strandvejen 258
3070 Snekkersten
CVR: 21540536
Nykredit: 5494-0916162
Iban: DK3854940000916162
Swift: NYKBDKKK

Bedøm os hos Tripadvisor

 

BOOK ONLINE HER

Social / News