Velkommen til Hotel Villa Brinkly

Om Hotel Villa Brinkly

 

Hotel Villa Brinkly ligger på den attraktive Strandvej, som snor sig langs kysten fra København til Helsingør. Midt imellem de gamle fiskerhavne i Espergærde og Snekkersten finder du den lille by Skotterup, på den bedste plads i byen finder du den gamle agtværdige træbygning, " Hotel Villa Brinkly"  der stadig er byens bedste hotel .

Med kun et stenkast fra stranden og den kendte Egebækvang Skov i baghaven, kan vi tilbyde en nærmest unik naturoplevelse.

     

I foråret 2006 overtog Anette Buch Petersen og Erik Steen det romantiske lille hotel med de kun 10 værelser. 

I år 2007 blev cateringfirmaet Go´apPetite, som nu hedder Food by Heart, flyttet fra Frederiksberg til et nyt køkken på Hotel Villa Brinkly. Siden da er også en vidunderlig gårdhaveplads med udgang til skoven kommet til, samt opfriskning af stedet generelt. Alt er dog bevaret i hotellets hyggelige ånd.

Annette har sine rødder i den jyske muld og er leder af cateringfirmaet Food by Heart. Hun er uddannet kok og tjener fra den velrenommerede Restaurant Gl. Åbyhøj, som dengang ejedes af Birthe Sandager og Arne Fusager, der nu driver køkkenskole i Sydfrankrig.

Erik er manden med de mange kasketter - lige fra opfinder, handy-man, chauffør eller 1. hotelkarl, når han servicerer morgenmadsgæsterne i den hyggelige opholdsstue. Erik har desuden boet 10 år i Canada, hvor han bl.a. arbejdede som maskinfører, truckdriver, bygningshåndværker, projektberegner og produktudvikler i glasfiberbranchen.

 

Du kan læse vores PDF-folder ved at trykke på billedet herunder:

 

Kundeservice

Om Hotel Villa Brinkly

Hotel Villa Brinkly
Strandvejen 258
3070 Snekkersten
CVR: 21540536
Nykredit: 5494-0916162
Iban: DK3854940000916162
Swift: NYKBDKKK

Bedøm os hos Tripadvisor

 

BOOK ONLINE HER

Social / News